Personlig indretning af campingvogne

Kun fantasien og pengepungen sætter grænser for indretning af campingvogne. Nye campingvogne tilbyder et væld af muligheder for en praktisk og personlig indretning. Moderne campingvogne kombinerer funktion og æstetik i deres indretning, så både mor og far kan finde den helt rigtige stil.

Med brugte campingvogne er der ligeledes frit spil for en unik og kreativ indretning – indenfor og udenfor. Moderigtige campister kan finde på at male polkaprikker på vognen eller hænge hjemmelavede vimpler, lyskæder eller rispapirlamper op, og fastliggere sætter pelargonier i altankasser. Retrostilen trives også indendørs i form af gasblus, køleskabe og kaffekander i 50er-stil.

Når pladsen er begrænset, gælder det om at indrette sig rationelt med lige linjer og multifunktionelle møbler osv., men det må ikke være på bekostning af hyggen. Strømlinede campingvogne kan sagtens få tilført humor og hygge, f.eks. i form et skakternet gulv, en storblomstret dørmåtte eller et rokokospejl, hvor rammen er malet lyseblå.

Med maling og tekstiler kan man relativt nemt customize brugte campingvogne, så de får en spændende indretning. Med gardiner, sengetøj, pudebetræk, duge, liggestole osv. kan I relativt billigt føre jeres personlige stil helt igennem. Tapet er også en mulighed. Gamle skabslåger kan f.eks. tapetseres og efterfølgende lakeres, så de bliver nemme at holde rene. En lækker detalje er at tapetsere bagsiden af et gammelt køkkenskab og male hylderne i en matchende farve – vælg en stil, der passer til jeres tallerkner, kopper og glas.

Campingvogne skal emme af feriestemning, så hvorfor ikke kreere en indretning med humor, f.eks. ved at sætte små sjove metalskilte op på toilettet eller skrive filmcitater direkte på væggen. Bare giv den gas – det kan altid males om.

Lyseblåt rokokospejl
Skaktern på gulvet og farverig borddækning
Blomstertapet bagerst i et køkkenskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *