Ny campingvogn

Har jeres behov ændret sig?

Sæsonen er forbi, og det er værd at overveje, om det er tid at investere i en ny campingvogn. Måske er pladsen blevet for trang? Måske kan en ny campingvogn forlænge næste års sæson? Måske er der behov for en helårsvogn?

Moderne campister går ikke på kompromis med komforten, og de vil have alle moderne bekvemmeligheder med på ferie: Gulvvarme, fjernsyn, computer, internet, ergonomiske stole og borde, tykke madrasser, lækkert køkkenudstyr og en veludstyret feriegarderobe.

Med en ny campingvogn får du ikke bare forbedret funktionalitet og komfort, men også mere æstetik med raffinerede detaljer både udvendigt og indvendigt. Ovenlysvinduer, LED-lys, spejle i døren, luksustekstiler, skuffer med softclose og meget mere. Der er mange muligheder, når man skal vælge en ny campingvogn.

CF Horsens har et stort sortiment, når det gælder en ny campingvogn. Forhandleren, der har eget værksted, fører vogne fra bl.a. Kabe, Wilk og Bûrstner. Du kan vælge mellem en brugt og en ny model, næsten uanset hvilket mærke du ønsker.

Kabe – bedst i kulde

Svenske Kabe designer de mest populære helårsvogne. De nye modeller byder på endnu mere bekvemmelighed og hygge med en lang række unikke og nytænkende løsninger, ikke mindst når det gælder varme og ventilation. En ny campingvogn fra Kabe fungerer optimalt i alt slags vejr og egner sig derfor glimrende til det danske klima. Det unikke sikkerhedssystem forhindrer vognen i at komme i slinger.

Wilk – sublim ergonomi

Tyske Wilk tilbyder en serie med stor variation i størrelser og indretning, der gør mærket velegnet til både børnefamilier og kræsne par, der går efter den ultimative luksus i en ny campingvogn. Ergonomien er i højsædet hos Wilk, der bl.a. tilbyder madrasser, som tilpasser sig kroppens konturer. Wilk har i år fejret 60 års jubilæum med tre jubilæumsmodeller med ekstraudstyr: VIDA 450 HTD, SENTO 500 DM og SENTO 530 UE.

Bürstner – campingvogne for generationer

Bürstner tilbyder ligeledes en ny campingvogn i alle størrelser fra det meget kompakte til det ekstremt rummelige med plads til syv personer. Det tyske mærke rummer hele seks modelserier med i alt 45 grundplaner. Bürstner, der har designet campingvogne siden 1924, har fået topplaceringer i mange forbrugerundersøgelser.