Luksus campingvogne i alle stilarter

Camping er ikke hvad det har været – moderne campister vil have luksus campingvogne. De går ikke på kompromis med komforten, og de vil have alle moderne bekvemmeligheder med på ferie: Gulvvarme, varmt vand, fjernsyn, computer, internet, ergonomiske stole og borde, tykke madrasser, lækkert køkkenudstyr og en veludstyret feriegarderobe.

Det kræver velindrettede luksus campingvogne med mobile og fleksible opbevaringsløsninger. Men luksus campingvogne er meget mere end toptunet funktionalitet og komfort. Det er også æstetik i form af raffinerede detaljer som lyst læder, hvide køkkener, LED-lister, brede døre med spejle, skuffer med softclose og strømlinede greb, ovenlysvinduer og meget mere.

Tekstiler i luksus campingvogne er et kapitel for sig. Man kan vælge fra et bredt udvalg af lækre skind til siddepladser og tekstiler til gardiner, sengetæpper og puder. Det gælder også forteltet, hvor man kan indrette sig med både gulvtæpper, gardiner og liggestole i topkvalitet.

Luksus campingvogne kan holde i en generation, så det er fornuftigt at vælge et tidløst design. Tekstiler kan dog skiftes ud, så her kan man rigtig slå sig løs.

Fortelte kan indrettes personligt og hyggeligt ude og inde med lyskæder, lanterner eller vimpler. Indenfor kan drømmesenge, tæpper, puder og plaider slå en hvilken som helst stemning an: Minimalisme med florlette hvide gardiner, orientalisme med persiske tæpper og marokkopuder, retrostil med polkaprikker, safaristil med dyreskind osv.

Luksus campingvogne kræver luksustilbehør; møbler, service og kogegrej osv. For at skabe en hjemlig og personlig stil er det en god idé at kombinere det ultralette, pladsbesparende og funktionelle campingudstyr med ting, som man kunne finde i et stemningsfuldt sommerhus; ting som ikke er superpraktiske i campingvogne, men som af samme grund signalerer overskud og luksus, f.eks. kunst på væggen, espressomaskine, silkepuder, damaskdug, et ægte tæppe, en designerlampe eller bare en stor flot vase.

Sarah Pratt har designet denne campingvogn med hvide polkaprikker på støvet blå baggrund – nogle af prikkerne er tredimensionelle og rummer små udstillinger.

Den polkaprikkede campingvogn er fra den sydafrikanske campingplads The Grand Daddy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *