Isabella fortelte – Kvalitet for alle pengene

Bliv klar til den nye camping sæson – tjek op på udstyret

Når en snarlig camping sæson viser sig i horisonten, er det tid til at gøre status over ens camping udstyr. For at man kan opnå så skøn og behagelig en camping ferie som muligt, er det alfa og omega, at udstyret er i orden. Der er sket rigtigt meget inden for moderne camping udstyr, så man i dag har mulighed for at indrette sig både bekvemt og praktisk på camping pladsen. Da der hele tiden kommer nye og spændende produkter på markedet fra alle de kendte mærker såsom Isabella, er det vigtigt, at man hele tiden holder sig opdateret omkring de nye og smarte muligheder, man har at vælge imellem.

Forteltet skal være i orden

En vigtig tilføjelse til camping vognen er for mange campister forteltet, hvorfor det ikke er uden betydning, hvilket mærke og model man vælger til sine forestående camping ture. Forteltet er ofte det sted, man opholder sig allermest, når man er på camping ferie. Det fungerer som et opholdsrum, hvor man kan sidde og spise, slappe af og hygge sig. Da der ofte er begrænset med plads inde i selve camping vognen, er et fortelt en god måde, hvorpå man kan udvide og optimere ens camping plads bedst muligt. Specielt på de dage, hvor det regner, er det skønt at kunne sidde inde i forteltet og nyde hinandens selskab og have god plads omkring sig. Skal man invitere venner og bekendte fra camping pladsen på kaffe eller middag, er det perfekt at sidde og hygge sig og spise i forteltet.

Et Isabella fortelt er et sikkert valg

Isabella fortelte er i blandt de absolut bedste og mest populære på markedet. De forhandles blandt andet online hos forhandleren CF Horsens, der kan tilbyde deres kunder et stort udvalg af netop Isabella fortelte. Med et Isabella fortelt har man mulighed for at optimere arealet omkring camping vognen til det yderste. Disse fortelte er udført i slidstærke og robuste materialer, der kan holde til vind og vejr. De er samtidig lette at sætte op og pille ned igen, hvilket er med til at lette arbejdet omkring camping pladsen betydeligt, når man tager på camping ferie. Hver sæson bliver man ganske enkelt gladere og gladere for sit Isabella fortelt.

Isabella fortelte er udstyret med lækre vinduesarealer, der giver masser af lys og luft inde i forteltet. De rummelige fortelte gør det muligt at indrette sig, som man vil, hvorfor Isabella fortelte anvendes af mange forskellige campister. Der er plads til, at man kan sætte sit eget præg på, hvordan forteltet skal indrettes og fungere, så man får mest muligt ud af det.

Forteltene fra Isabella befinder sig i en fornuftig prisklasse, hvor man får rigtig meget kvalitet for sine penge. Finder du således ud af, at din camping vogn har brug for et nyt fortelt til den nye camping sæson, så kan du roligt vælge et Isabella fortelt, der som nævnt blandt andet forhandles online hos CF Horsens.