Fortelte og telte til enhver smag

Udnyt camping pladsen optimalt med et lækkert fortelt

Det er næsten utænkeligt at tage på camping ferie på en camping plads uden at have et fortelt med til sin camping vogn. Forteltet giver dig som campist en unik mulighed for at udnytte det areal, du har til rådighed. I et stort og rummeligt fortelt kan du have nogle lækre camping møbler stående og desuden bruge pladsen til ekstra opbevaring, hvor bagage og lignende kan stå trygt og tørt under hele turen, så der ikke bliver for trængt inde i selve camping vognen. Skulle vejret blive vådt og regnfuldt, er det samtidig skønt at kunne sidde inde i forteltet og hygge sig på trods af det dårlige vejr. Der er kort sagt mange gode grunde til at kigge nærmere på muligheden for at tilføje et fortelt til camping vognen, når der skal gøres klar til den næste camping ferie.

Herunder har du mulighed for at læse nærmere om nogle af de bedste mærker inden for camping fortelte, der findes på markedet netop nu, og de forskellige modeller de har at tilbyde. Alle forteltene forhandles online hos forhandleren CF Horsens, der er en af landets førende forhandlere af alt, hvad der har med camping udstyr at gøre.

Outwell telte – sublim luksus til camping turen

Et af de førende mærker inden for moderne og luksuriøse telte til campingturen er Outwell, der står bag nogle rigtigt lækre modeller. Med Outwell telte for man altid en rigtigt høj grad af kvalitet for sine penge, hvilket er en stor fordel, hvis man er typen, der sætter pris på komfort og ordentlige forhold, når man er på camping. Outwell telte, der blandt andet forhandles online hos CF Horsens, kommer i flere forskellige størrelser, der passer til forskellige forhold og behov. Et gennemtænkt design og solide materialer er blandt andet kendetegnende for Outwells telte.

Isabella fortelte – det klassiske valg til den kvalitetsbevidste campist

Et Isabella fortelt er altid lig med lækker kvalitet til en god pris. Forteltene fra Isabella er fleksible og lette at opsætte, når man ankommer til camping pladsen. På den måde kan man hurtigt komme i gang med at nyde tiden på camping pladsen og slappe af i hyggeligt og rart selskab. Du finder let et fortelt, der passer perfekt til lige netop dine ønsker og behov i udvalget af Isabella fortelte.

Ventura fortelte – det prisvenlige valg

Selvom Ventura fortelte er kendt for at være et prisvenligt valg, der passer til de fleste campisters budget, så betyder det ikke, at man som indehaver af et fortelt af dette mærke skal gå på kompromis med kvaliteten eller komforten. Man får et rigtigt lækkert fortelt for sine penge, når man køber Ventura fortelte, der forhandles i et bredt udvalg online hos CF Horsens.

Der er mange andre spændende mærker og fortelte at vælge imellem. Blandt andet online hos CF Horsens, der altid kan tilbyde deres kunder et stort og velassorteret udvalg af eksempelvist fortelte. Af andre mærker inden for fortelte kan nævnes Kampa og DWT, der også laver lækre fortelte til fornuftige priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *