Campingmøbler til alle formål

Når du skal indrette din campingvogn, findes der et væld af forskellige campingmøbler; borde, stole, opbevaringsløsninger.

Styr på stumperne

Når man skal indrette et rum med begrænset plads, er gode opbevaringsløsninger essentielt. De mobile opbevaringsløsninger er skabt til anvendelse både ude og inde, i campingvogn og fortelt. Med et foldeskab fra WeCamp, får du f.eks. et skab, der let og elegant kan klappes sammen til en lille taske. Foldeskabe gør det nemt at rydde op og holde styr på stumperne.

 

Opbevaringsløsninger fås i mange forskellige bredder og højder, så I kan finde en løsning, der er som skræddersyet til jeres campingvogn.

Lette og behagelige campingmøbler

De bedste campingmøbler forener en lav vægt med høj komfort – det gælder bl.a. de populære mærker Wecamp og Westfield.

WeCamp designer campingmøbler i høj kvalitet til lave priser. Mærket, der blev lanceret af Camper Fritid i 2011, har et bredt sortiment af campingmøbler: Drømmesenge, positionsstole, fodskamler, sideborde, køkkenborde, skabe osv. Også Westfield har et stort sortiment af lette og behagelige campingmøbler: Skamler, liggestole, borde, hynder osv.

De fleste campingborde har justerbare ben, så de står godt fast på ujævnt terræn, og bordpladerne tåler store skift i temperaturen. Mange campingmøbler er multifunktionelle, f.eks. kan skamler både bruges til at sidde på og som små borde.

Tekstiler for enhver smag

Udover campingmøbler fås en lang række tekstiler, der kan sætte prikken over i’et. Med tekstiler kan du skabe lige den stil, du ønsker, i din campingvogn. Der findes tekstiler til campingvogne i enhver stilart – de et typisk smudsafvisende, nemme at rense og velegnet til brug både ude og inde.

Du kan supplere de praktiske camping tekstiler med hjemmelavede puder, duge, gardiner osv., så du kan skabe din egen unikke campingvogn. En campingvogn kan indrettes i 50er retrostil, westernstil, minimalistisk, romantisk osv. Du kan følge moden og indrette med prikker, patchwork, tern, striber, ugler eller kaniner – kun fantasien sætter grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *